• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Για την άθλια εγκύκλιο Κατσαρού 2!

June 04, 2024 780

ΕΛΜΕ Κέρκυρας

Για την άθλια εγκύκλιο Κατσαρού 2!

Ο γενικός γραμματέας του ΥΠΑΙΘΑ ξεπέρασε κάθε όριο τρομοκρατίας και εκβιασμού κάνοντας λόγο, με σημερινή του εγκύκλιο, για παράνομες στάσεις εργασίας της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ για την ατομική αξιολόγηση. Ο στόχος ξεκάθαρος: Να σύρει εκβιαστικά τους εκπαιδευτικούς στην αντιδραστική αξιολόγηση.

Μάλιστα προσπαθώντας να εξαπατήσει τους εκπαιδευτικούς, το υπουργείο Παιδείας, επισυνάπτει στην εγκύκλιο τις αποφάσεις του δικαστηρίου που βγάζουν παράνομη την..... Απεργία - Αποχή!

Δεν έχει ούτε το ρόλο, ούτε την αρμοδιότητα να κρίνει αυτός και η πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ πότε μια απεργία είναι παράνομη και πότε όχι! Το έγγραφο που απέστειλε είναι ψευδές και δεν έχει καμία ισχύ!

Οι στάσεις εργασίας που έχουν προκηρύξει οι Ομοσπονδίες (και η ΕΛΜΕ Κέρκυρας) για την ατομική αξιολόγηση ισχύουν κανονικά. Μέχρι τώρα δεν έχουν προσφύγει καν στα δικαστήρια απέναντι σε αυτές.

Συνεχίζουμε τον αγώνα όλοι οι εκπαιδευτικοί! Συσπειρωμένοι στα σωματεία μας ακυρώνουμε στην πράξη την «αξιολόγηση»!

Εδώ και τώρα ΔΟΕ ΟΛΜΕ να πάρουν θέση και να καταγγείλουν τις αθλιότητες του ΥΠΑΙΘΑ!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search