• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Η ΑΕ Λευκίμμης το κύπελλο - Ο ΟΦΑΜ τα παράπονα

May 11, 2024 177

Σε έναν νευρικό και επεισοδιακό τελικό  η ΑΕ Λευκίμμης νίκησε 2 - 1 τον ΟΦΑΜ και κατέκτησε το κύπελλο Κέρκυρας. Ο ΟΦΑΜ προηγήθηκε  στο 15΄ με τον συνήθη ύποπτο Καρβούνη 1-0 που ήταν και το σκορ του Α΄ημιχρόνου. Στο Β΄ ημίχρονο  η ΑΕ Λευκίμμης ισοφάρισε σε 1 - 1 με  κεφαλιά του Κωστακιώτη στο 65΄. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του enimerosi.com  o προπονητήw του ΟΦΑΜ διαμαρτυρήθηκε έντονα για το γκολ θεωρώντας ότι έγινε φάουλ και αποβλήθηκε  από τον διαιτητή. To corfucorner.ge αναφέρει για τη συγκεκριμένη φάση: "οι Αγιομαθίτες διαμαρτυρήθηκαν πολύ έντονα ότι είχε προηγηθεί φάουλ, με αποτέλεσμα ο ρέφερι, Χάρης Μαργαρίτης, να δείξει κίτρινες κάρτες στον Σπύρο Σπίνουλα και στον Κώστα Γραικό, ενώ απέβαλε τον προπονητή, Γιάννη Καλούδη με κόκκινη κάρτα." Μόλις επτά λεπτά αργότερα  με τον Α.  Παπαθανασίου η ΑΕΛ έκανε το 2-1 και για το γκολ αυτό, όπως αναφέρει το enimerosi.com  "διαμαρτυρήθηκε η ομάδα του ΟΦΑΜ για οφσάιντ, ενώ για κτύπημα σε αντίπαλο στο 75΄ αποβλήθηκε ο σκόρερ του ΟΦΑΜ Καρβούνης, είχαμε διακοπή του ματς για λίγο, ο ΟΦΑΜ δεν ήθελε να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο, τελικά πείστηκε και ολοκληρώθηκε ο τελικός, με την ομάδα του Αγ. Ματθαίου να μην δίνει το παρόν στην απονομή. Μάλιστα υπήρχε μια τεταμένη ατμόσφαιρα ακόμη και μια ώρα μετά τη λήξη του ματς, πήγε αστυνομία στο γήπεδο και οι διαιτητές έμειναν κλεισμένοι στα αποδυτήρια με τους φίλους του ΟΦΑΜ να συνεχίζουν τις διαμαρτυρίες τους." Και το corfucorner.gr περιγράφει: "σύσσωμοι οι άνθρωποι του ΟΦΑΜ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και διαμαρτυρήθηκαν πολύ έντονα  στον Χάρη Μαργαρίτη ότι ο παίκτης ήταν σε θέση οφσάιντ και ο αγώνας διεκόπη, ενώ είχε προηγηθεί η αποβολή του Κωνσταντίνου Καρβούνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τον ΟΦΑΜ με 10 παίκτες. Αυτήν την φορά ο διαιτητής έδειξε κόκκινη κάρτα στον παράγοντα του ΟΦΑΜ, Κώστα Ανδριώτη που ήταν στον πάγκο και στον Φάνη Βλάσση που ήταν στον πάγκο της ΑΕΛ" Και ολοκληρώνει: "Να σημειωθεί πως ως mvp βραβεύτηκε ο Σπύρος Μπαλός, ενώ ο ΟΦΑΜ, αλλά και οι διαιτητές  δεν παραβρέθηκαν  στην τελετή απονομής των μεταλλίων και του Κυπέλλου. Την απονομή του Κυπέλλου έκανε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚ, Γιάννης Βλαχόπουλος"

Διαιτητές: Μαργαρίτης, Σερίφης, Αγιώτατος.

ΑΕ Λευκίμμης (Αγγέλης): Παγκράτης, Κωστακιώτης, Σπανός, Ματσοβίλα, Κουρής, Βασσάκης, Μπαλός Σ., Παπαθανασίου, Σκιαδάς, Καραμποΐκης, Μουζακίτης(έπαιξε και ο Τσούτσης). 

ΟΦΑΜ (Ι. Καλούδης): Βενέτης, Πουλημένος, Αρμενιάκος, Σπίνουλας Σ., Καμαρά, Γραικός Κ., Βασιλάκης, Βρυώνης, Ρούσσος, Καρβούνης, Γκερμπεσιώτης (έπαιξαν και οι Δαφνής, Σκολαρίκης, Γραικός Αλ., Πιέρρης).          

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« June 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search