• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Ήττα για την Αναγέννηση Περιβολίου με 3-0 στο Αγρίνιο

May 11, 2024 150

Την πρώτη του νίκη στα φετινά μπαράζ πρωταθλητών των τοπικών Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων για την άνοδο στη Γ’ εθνική πέτυχε ο Παναγρινιακός το Σάββατο 11 Μαΐου με αντίπαλο την Αναγέννηση Περιβολίου, με το εμφατικό 3-0 στο γήπεδο Αγίου Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι μετρούσαν πολλές και σημαντικές απουσίες. Η αποστολή αποτελείτο από 12 παίκτες και χωρίς τους Βαγγέλη Τσεβανέδη και Γιάννη Μίτσουλη. Ωστόσο πάλεψαν και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες.  

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν, σύμφωνα με το agriniara.gr παρουσιάστηκαν σοβαροί και μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο με ελάχιστες φάσεις, πήραν τον έλεγχο στην επανάληψη για να φτάσουν στο τελικό 3-0.
1-0 πριν την ανάπαυλα
Ειδικότερα, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν και προηγήθηκαν στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν μετά από ανατροπή του Χριστόφορου Τουρλίδα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Βασίλης Γκόλιας για το 1-0!
Το Α’ ημίχρονο δεν είναι άλλες ουσιαστικές ευκαιρίες για καμία από τις δύο ομάδες, που πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ του Παναγρινιακού.

Ανώτερος στην επανάληψη ο Παναγρινιακός
Με την ψυχολογία υπέρ τους οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην επανάληψη και σε φάση διαρκείας κατάφεραν να κάνουν το 2-0 στο 49′, όταν ο Τουρλίδας γύρισε τη μπάλα στον Χάρη Κοσμά που πλάσαρε εύστοχα για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 69ο λεπτό η Αναγέννηση Περιβολίου έχασε μεγάλη ευκαιρία να ξανά μπει στο παιχνίδι με πλασέ του Θηραίου από αριστερά, μέσα στην περιοχή, αλλά ο Κωνσταντίνου με καθοριστική παρέμβαση πάνω στη γραμμή απομάκρυνε τη μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Κάπως έτσι, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν την ταχύτητά τους από τα άκρα και μετά από γύρισμα της μπάλας στην περιοχή, ο Αγγέλης αρχικά δεν κατάφερε να σταματήσει τη μπάλα και να σουτάρει, αλλά μετά από κόντρα, έκανε την πάσα στον Τουρλίδα που μέσα από την περιοχή με όμορφο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-0 στο 77ο λεπτό!

Οι συνθέσεις
Παναγρινιακός (Βαλάντης Ζώης): Μανιάτης, Παναγιωτόπουλος (78′ λ.τ. Τσακανίκας), Γκόλιας, Κωνσταντίνου (74′ Μήλιος), Σωτηρόπουλος, Μπακογιάννης, Καλοκαίρης, Κοσμάς (74′ Α. Καραλής), Τσεκούρας (74′ Αγγέλης), Μακρυπίδης (59′ Κοντογιάννης), Τουρλίδας.
Αναγέννηση Περιβολίου (Σταμάτης Κουλούρης): Σαμοΐλης, Μιάρης, Βλάσσης, Ντε Σόουζα, Δήμος, Γαρδικιώτης, Κυπτίου, Στέγεβ, Θηραίος, Τάσσης, Κοτελούζος.
Διαιτητές
Διαιτητής: Οικονόμου (Αχαΐας)
Α’ Βοηθός: Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)
Β’ Βοηθός: Μπαλαρούτσος (Αχαΐας)

Αποτελέσματα μπαράζ ανόδου
3η αγωνιστική
Παναγρινιακός – Αναγέννηση Περιβολίου 3-0

Κυριακή 12 Μαΐου
Αμβρακικός Βόνιτσας – Θύελλα Ελεούσας
ΑΕ Γραμμοχωρίων – ΠΑΣ Ανέζα
Ρεπό: Άρης Φιλιατών

Βαθμολογία
1.Αμβρακικός 6
2.Θύελλα Ελεούσας 4
3.Παναγρινιακός 4 
4.Άρης Φιλιατών 3
5.Αναγέννηση 3
6.ΑΕ Γραμμοχωρίων 0
7.ΠΑΣ Ανέζα 0

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« June 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search