• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Αίτημα παράτασης της προθεσμίας αντιρρήσεων κατά των δασικών χαρτών

May 24, 2022 5079

Αίτημα παράτασης της προθεσμίας αντιρρήσεων κατά των δασικών χαρτών, για τουλάχιστον 1 έτος κατέθεσε ο Δικηγορικός Σύλλογος της Κέρκυρας προς την ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων, τους βουλευτές, την Περιφερειάρχη και τους Δημάρχους του νησιού όπως και προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας Κωστα Σκρέκα και τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα.

Αναλυτικά το ψήφισμα του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας:

 “Όπως είναι γνωστό ότι προ μηνών έχουν αναρτηθεί οι δασικοί χάρτες σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι περιέχουν τεράστιο ποσοστό λαθών. Ιδιαίτερα στην Κέρκυρα και στην Επτάνησο εν γένει, η κατάσταση είναι εξεχοντως προβληματική. Η προθεσμία των αντιρρήσεων επί των δασικών χαρτών έληγε την 23/03/2022, μετά δε την παρέμβαση και του ΔΣΚ, των τριών Βουλευτών Κέρκυρας, αλλά και του συνόλου, σχεδόν, των θεσμικών παραγόντων του τόπου, καταφέραμε να χορηγήσει το αρμόδιο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας παράταση της δυνατότητας υποβολής αντιρρήσεων έως την 31/05/2022. Όμως, με μαθηματική ακρίβεια, τα λάθη είναι τόσα πολλά που η πενιχρή παράταση αυτή είναι εξαιρετικά ανεπαρκής.

Υπ’ όψιν δε ότι οι δασικοί χάρτες, μετά την πάροδο της, θα αποκτήσουν τελεσίδικη μορφή εις βάρος των πολιτών, οι οποίοι θα απωλέσουν δικαιώματα. Κατόπιν αυτών, ο Δ.Σ.Κ. αιτείται παράταση της προθεσμία υποβολής των αντιρρήσεων, σε όλη την Ελλάδα, για τουλάχιστον 1 έτος”.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« June 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search