• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Αν και η παραπάνω εικόνα είναι εξαιρετικά φυσιολογική για τον Δήμο Νότιας Κέρκυρας που δεν απεικονίζει την τραγική κατάσταση των περισσότερων περιοχών του Δήμου Νότιας Κέρκυρας Αν και η παραπάνω εικόνα είναι εξαιρετικά φυσιολογική για τον Δήμο Νότιας Κέρκυρας που δεν απεικονίζει την τραγική κατάσταση των περισσότερων περιοχών του Δήμου Νότιας Κέρκυρας

Δήμος Ν. Κέρκυρας: Πρόβλημα με τα απορρίμματα - Διαψεύδει η εταιρία

November 05, 2023 762

 

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου:

Λόγω έκτακτων προβλημάτων που προέκυψαν και εμποδίζουν τη λειτουργία του ΚΔΑΥ (Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών) Κέρκυρας καθώς και της προσωρινής αδυναμίας του εργολάβου μεταφοράς των Αστικών Στερεών Αποβλήτων στο ΧΥΤΑ Παλαίρου να εκτελέσει άμεσα το υπόλοιπο της ανατεθείσας σύμβασης μεταφοράς των απορριμμάτων, η αποκομιδή των απορριμμάτων δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί έγκαιρα και αναμένεται να περάσουν κάποιες μέρες μέχρι να ομαλοποιηθεί και πάλι.
Παρακαλούνται οι δημότες τις επόμενες πέντε μέρες να μην τοποθετούν σκουπίδια γύρω και έξω από του κάδους καθώς η εκ των υστέρων αποκομιδή τους είναι ιδιαίτερα δύσκολη, και η συσσώρευση τους αποτελεί κίνδυνο τόσο για τη Δημόσια υγεία όσο και για την ασφαλή κίνηση των οχημάτων στο δημοτικό και επαρχιακό δίκτυο

Διαψεύδει η Recycling works

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της εταιρείας τα όσα αναφέρει ο δήμαρχος περί «προσωρινής αδυναμίας του εργολάβου μεταφοράς των Αστικών Στερεών Αποβλήτων στο ΧΥΤΑ Παλαίρου να εκτελέσει άμεσα το υπόλοιπο της ανατεθείσας σύμβασης μεταφοράς των απορριμμάτων», είναι ψευδή!

Ο λόγος όπως τονίζουν είναι ότι δεν έχουν σύμβαση και παρά την αναφορά που κάνανε στον δήμαρχο δεν έχει ανανεωθεί. Επισημαίνουν, επίσης, ότι  ο εξοπλισμός και τα αυτοκίνητα είναι διαθεσιμα αλλά χωρίς την απαραίτητη σύμβαση δεν μπορούν να κάνουν την μεταφορά στην Πάλαιρο καθώς είναι παράνομο.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« May 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search