• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κεντρικη Κερκυρα

Νηπιαγωγείο Κοντοκαλίου: Δε θα λειτουργήσει εκτός περιοχής ή σε προκάτ

September 08, 2023 734

"Εκφράζουμε την αγανάκτησή μας για το απαράδεκτο γεγονός ότι μέχρι σήμερα, 6 Σεπτεμβρίου 2023, οι διδάσκοντες του Νηπιαγωγείου μας δεν έχουν μπορέσει να εισέλθουν στον χώρο που θα υποδεχθεί τα παιδιά μας σε 5 ημέρες!

Δηλώνουμε αποφασισμένοι και διεκδικούμε από τον αρμόδιο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας την αποκλειστική ευθύνη για την εύρυθμη λειτουργία του Σχολείου μας σε περιβάλλον ασφαλές και παιδαγωγικό. Απαιτούμε το Σχολείο μας να ανοίξει, με έτοιμους και καθαρούς τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους!"

Αναφέρεται μεταξύ άλλων σε Ψήφισμα της Συνέλευσης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Κοντοκαλίου.

Το ψήφισμα

Οι γονείς του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου Κοντοκαλίου πραγματοποιήσαμε Συνέλευση σήμερα 6 Σεπτεμβρίου 2023, με παρουσία και μελών του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας.

Εκφράζουμε την αγανάκτησή μας για το απαράδεκτο γεγονός ότι μέχρι σήμερα, 6 Σεπτεμβρίου 2023, οι διδάσκοντες του Νηπιαγωγείου μας δεν έχουν μπορέσει να εισέλθουν στον χώρο που θα υποδεχθεί τα παιδιά μας σε 5 ημέρες!

Δηλώνουμε αποφασισμένοι και διεκδικούμε από τον αρμόδιο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας την αποκλειστική ευθύνη για την εύρυθμη λειτουργία του Σχολείου μας σε περιβάλλον ασφαλές και παιδαγωγικό. Απαιτούμε το Σχολείο μας να ανοίξει, με έτοιμους και καθαρούς τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους!

Δεν πρόκειται να αποδεχτούμε λειτουργία νηπιαγωγείου Κοντοκαλίου εκτός των γεωγραφικών ορίων της περιοχής ή σε απαράδεκτες συνθήκες προκάτ αίθουσας.

Τα παιδιά μας είναι το παρόν και το μέλλον!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« June 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search