• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Απίστευτο περιστατικό: Νεοδιόριστη «κλειδώθηκε» με τους μαθητές σε τάξη για να αξιολογηθεί!

March 29, 2024 2962

Η αξιολόγηση ως διαδικασία ευτελίζει τον εκπαιδευτικό, 'όπως φαίνεται από δεκάδες περιστατικά ευτελισμού των εκπαιδευτικών που δήθεν με τη θέλησή τους ζητούν να αξιολογηθούν την ώρα που κρέμεται από πάνω τους η δμαόκλειος σπάθη της τρομοκρατίας, της μη μονιμοποίησης και της κοροϊδίας ότι δήθεν με την αξιολόγηση τελειώνεις  και ... ξεμπερδεύεις

Απίστευτο περιστατικό σε Γυμνάσιο Χανίων με νεοδιόριστη, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του zarpanews.gr. Η συγκεκριμένη εκπαιδευτικός, φέρεται να επέλεξε να κλειστεί σε μία αίθουσα με την σύμβουλο και να συνδεθούν διαδικτυακά με τον αξιολογητή, χρησιμοποιώντας μια συγκεκριμένη ομάδα μαθητών και μάλιστα εν κρυπτώ,  σε μια προσπάθεια πιθανόν να μην γίνει αντιληπτή από τους συναδέλφους της λόγω της απεργίας – αποχής αλλά και της εναντίωσης της πλειοψηφίας των εκπαιδευτικών στην διαδικασία. Σύμφωνα δε με πληροφορίες, τα συγκεκριμένα παιδιά, τα απέσπασε με δόλιο τρόπο από το μάθημά τους ενώ αξιολογήθηκε σε μάθημα που ούτε καν τους διδάσκει!

Συνάδελφοί της όταν αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε, προσπάθησαν να τη σταματήσουν καθώς όπως προκύπτει από τις πληροφορίες, η συγκεκριμένη εκπαιδευτικός εκείνη την ώρα δεν είχε μάθημα με την συγκεκριμένη ομάδα μαθητών, ενώ στη συνέχεια εκείνη φέρεται να απέκλεισε την πόρτα της τάξης για να προχωρήσει απρόσκοπτα την διαδικασία. 

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες από μαθητές, οι οποίες όμως δεν επιβεβαιώνονται επίσημα, υπήρξε λογομαχία αλλά και ελαφρές χειροδικίες (σπρωξίματα) στην προσπάθεια της συμβούλου να διώξει από την αίθουσα τρεις γυναίκες συναδέλφους της που φέρονται να της επιτέθηκαν λεκτικά καθώς ενοχλήθηκαν από την μεθόδευση. Μάλιστα οι καθηγήτριες έχουν προχωρήσει σε σχετική καταγγελία.

Πάντως, ενώ οι λεπτομέρειες αυτές του συμβάντος δεν είναι σαφείς, αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι… συμπτωματικά εκείνη την ώρα άρχισαν στο σχολείο να ηχούν σειρήνες άσκησης για σεισμό, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί το σχετικό πρωτόκολλο ασφαλείας και όλο το κτήριο να εκκενωθεί, συμπεριλαμβανομένης φυσικά και της συγκεκριμένης αίθουσας.

Στο σχολείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση ενώ το συμβάν είναι σε γνώση της διεύθυνσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

 

Σε επικοινωνία του zarpanews.gr με τον προϊστάμενο, Μανώλη Χριστοδουλάκη, ο ίδιος δεν θέλησε να σχολιάσει τα γεγονότα, επιβεβαιώνοντας πάντως  ότι η διαδικασία της αξιολόγησης έγινε κανονικά.

Παράλληλα, η σύμβουλος που συμμετείχε στην διαδικασία, διεγράφη από την τοπική ΕΛΜΕ. 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« May 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search