• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Αξιολογήτρια είδε από μακριά πλήθος κόσμου έξω από το σχολείο και γύρισε πίσω - (ΒΙΝΤΕΟ)

February 10, 2024 3541

Την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου το πρωί πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συγκέντρωση από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ικαρίας & Φούρνων  για την επικείμενη αξιολόγηση στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Κηρύκου.

H αξιολογήτρια, σύμφωνα με ρεπορτάζ του alfavita.gr είδε την συγκέντρωση περνώντας με ΙΧ και δήλωσε στη διεύθυνση του σχολείου ότι αποχωρεί για να μην διαταράξει τη συγκέντρωση και διαταραχθεί η εύρυθμη λειτουργία του σχολείου. Οπότε δεν πραγματοποιήθηκε η επίσκεψή της, τουλάχιστον για την ώρα, στο σχολείο.

Επρόκειτο για προγραμματισμένη επίσκεψη της Συμβούλου Εκπαίδευσης  της Γαλλικής Γλώσσας με σκοπό την αξιολόγηση εκπαιδευτικού. Ο Σύλλογος έχει καταγγείλει την επιμονή της συγκεκριμένης Συμβούλου ως προς την υλοποίηση των εντολών του υπουργείου Παιδείας η οποία έφτασε μέχρι την Ικαρία για να διαπιστώσει τη συμμετοχή της εκπαιδευτικού στη στάση εργασίας.

 

kinitopoiisi_08-02-24

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αξιολόγηση είχε προγραμματιστεί σε ένα σχολείο με  από τις 9 αίθουσες του να στεγάζονται σε κονσερβοκούτια – προκάτ, για να βαθμολογηθεί το παιδαγωγικό έργο μιας εκπαιδευτικού που καλύπτει τις εκπαιδευτικές ανάγκες μαθητών από τον Άγιο Κήρυκο μέχρι τις ράχες διανύοντας τεράστιες αποστάσεις σε επικίνδυνους δρόμους.

Με απεργία – αποχή και συμμετοχή στη στάση εργασίας που οργάνωσε ο ΣΕΠΕ Ικαρίας - Φούρνων οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μαζί με εκπαιδευτικούς από άλλες περιοχές του νησιού, με την συνδρομή του ΣΕΠΕ Σάμου και της ΕΛΜΕ Ικαρίας, με γονείς και με εργαζόμενους από το νοσοκομείο Ικαρίας ανάγκασαν την Σύμβουλο Εκπαίδευσης – αξιολογήτρια, βλέποντας από μακριά να την περιμένει πληθος κόσμου, να μην πλησιάσει καν την είσοδο του σχολείου.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search