• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Διευθυντής Εκπαίδευσης: Έλειπε για την προγραμματισμένη συνάντηση - «Κατέχει πανελλήνια πρωτιά (!)»

November 09, 2023 1663

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι ΣΕΠΕ Β΄ Αθήνας «Γ. Σεφέρης»-Αμαρουσίου-«Ο Περικλής» σχετικά με την παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Νοεμβρίου για τη μονιμοποίηση των νεοδιόριστων και ενάντια στην αξιολόγηση.

Όπως υποστηρίζεται ο Διευθυντής Εκπαίδευσης έλειπε από την έδρα της Διεύθυνσης για την προγραμματισμένη συνάντηση, ενώ χαρακτηριστικά τονίζεται ότι «κατέχει πανελλήνια πρωτιά (!) η συνεχής απουσία του από τις συναντήσεις με τους εκπροσώπους των εκπαιδευτικών».

 

Η ανακοίνωση
«Οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Π.Ε. Β΄Αθήνας “Αμαρουσίου”, “Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ” και “Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ” συμμετείχαν σε παράσταση διαμαρτυρίας την Τρίτη 7/11 σχετικά με τη μονιμοποίηση των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών.
Για άλλη μία φορά ο Διευθυντής Εκπαίδευσης έλειπε από την έδρα της Διεύθυνσης για την προγραμματισμένη συνάντηση που είχε οριστεί εδώ και μία εβδομάδα. Προβλέπουμε ότι κατέχει πανελλήνια πρωτιά (!) η συνεχής απουσία του από τις συναντήσεις με τους εκπροσώπους των εκπαιδευτικών. Καταγγέλλουμε ότι η στάση του απέναντι στα σωματεία όσες φορές έχουμε επιχειρήσει να συναντηθούμε είναι απαξιωτική και προσβλητική όχι μόνο απέναντι στα μέλη των ΔΣ αλλά και προς όλους τους εκπαιδευτικούς που εκπροσωπούμε.

Οι εκπρόσωποι των σωματείων συναντηθήκαμε με την Προϊσταμένη Προσωπικού στην οποία καταθέσαμε τα αιτήματά μας που αφορούν τη μη έκδοση των διαπιστωτικών πράξεων των νεοδιόριστων. Όπως προέκυψε από τη συζήτηση η διοίκηση ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του υπουργείου και τις εγκυκλίους, ενώ παρανομεί αυθαίρετα απέναντι στους νόμους, προσπαθώντας να «καλύψει» την έως τώρα παράνομη μη αυτοδίκαιη μονιμοποίηση των Νεοδιόριστων εκπαιδευτικών. Απαιτήσαμε επίσης να μπει ένα φρένο στην προπαγάνδα τρομοκράτησης και τις πιέσεις των συναδέλφων από Σχολικούς Συμβούλους και Διευθυντές να δεχθούν την ατομική αξιολόγηση και στην προσπάθεια να επιβληθούν οι μέντορες και οι συντονιστές παρά την Απεργία Αποχή της ΔΟΕ και τις αποφάσεις των σωματείων.

Συνάδελφοι

Τα σωματεία μας με τις αποφάσεις τους και την πλούσια δράση τους είναι μπροστά στον αγώνα ενάντια στην αξιολόγηση-κατηγοριοποίηση σχολείων, εκπαιδευτικών και μαθητών και στέκεται δίπλα σε κάθε συνάδελφο/ισσα!

Οι εκπαιδευτικοί δεν εκβιαζόμαστε, δεν απειλούμαστε και αρνούμαστε να περάσουν στις πλάτες μας τα αντιεκπαιδευτικά τους σχέδια.

Απευθυνόμαστε, λοιπόν στο Σωματείο μας, για οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με την αξιολόγηση, για περισσότερη και έγκυρη ενημέρωση, στήριξη και αλληλεγγύη. Επιμένουμε στην άμεση έκδοση όλων των διαπιστωτικών πράξεων μονιμοποίησης με αφορμή και την εκδίκαση της προσφυγής που ζητήσαμε και έκανε η ΔΟΕ στο διοικητικό εφετείο Αθηνών στις 15/11!

Απαιτούμε:

Εδώ ΚΑΙ ΤΩΡΑ έκδοση όλων των διαπιστωτικών πράξεων μονιμοποίησης, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Μονιμοποίηση όλων των νεοδιόριστων.
Καμία σύνδεση της ατομικής αξιολόγησης με τη μονιμοποίηση νεοδιόριστων.
Κατάργηση όλου του νομοθετικού πλαισίου της αξιολόγησης.
Το σχέδιο υποταγής των εκπαιδευτικών σε ένα σχολείο που συνθλίβει τα εργασιακά μας δικαιώματα και τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας δε θα περάσει!!!»

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search