• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Αγωγή Πιερρακάκη για να βγάλει παράνομη την Απεργία της ΟΛΜΕ - Με τη διαδικασία του «κατεπείγοντος»

November 01, 2023 957
Η αγωγή έγινε ενάντια στην Απεργία –Αποχή από τους μέντορες και τους ενδοσχολικούς συντονιστές που κήρυξε η ΟΛΜΕ στις 21/10.

Σήμερα Τετάρτη, στις 10:05 το πρωί, δικηγόρος του υπουργείου Παιδείας κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Αθηνών αγωγή του Ελληνικού Δημοσίου, εκπροσωπούμενου από τους υπουργούς Οικονομικών και Παιδείας, κατά της ΟΛΜΕ

 
ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΛΜΕ
 

Το δικόγραφο παραδόθηκε λίγο αργότερα (11:10 πμ) στα γραφεία της ΟΛΜΕ και η υπόθεση προχώρησε για την εκδίκασή της σήμερα στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

Η αγωγή του υπουργείου παιδείας είναι κατά της Απεργίας/Αποχής που έχει κηρύξει η ΟΛΜΕ από τις διαδικασίες που συνδέονται με τους Μέντορες/Συντονιστές.

agogi_kata_tis_olme

Για μια ακόμη φορά, με fast track διαδικασίες, το υπουργείο Παιδείας, με τον Κυριάκο Πιερρακάκη τώρα,  σέρνει τους εκπαιδευτικούς στα δικαστήρια, αντιγράφοντας τις πρακτικές της προκατόχου του Νίκης Κεραμέως η οποία συνήθιζε να οδηγεί στα δικαστήρια τα συνδικαλιστικά όργανα των εκπαιδευτικών

agogi_kata_tis_olme 3

Επειδή έχει χαθεί ο λογαριασμός είναι η 6η ή η 7η φορά τα τελευταία 4 χρόνια που  η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας στρέφεται στα δικαστήρια για να ανατρέψει αποφάσεις συνδικαλιστικών οργάνων χρησιμοποιώντας καταχρηστικά τον κώδικα πολιτικής δικονομίας ώστε κάθε απεργία που κηρύσσουν ΟΛΜΕ, ΔΟΕ, ΠΟΣΕΕΠΕΑ, ΟΙΕΛΕ και ΑΔΕΔΥ να κρίνεται σχεδόν εκ προοιμίου παράνομη.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search