• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Όταν ο επιχειρηματικός όμιλος FTI «βαράει κανόνι»

June 08, 2024 314

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΒΑΡΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Άλλος ένας επιχειρηματικός όμιλος, ο FTI, «βαράει κανόνι», με τις εγγυήσεις ΕΕ, κυβέρνησης και συναινετικής αντιπολίτευσης. Η συνταγή παλιά και δοκιμασμένη: κεφαλαιοποιούν δια της πτωχεύσεως τα κέρδη που συσσώρευσαν απ΄ τις εργασιακές γαλέρες, τις απλόχερες επιδοτήσεις και φορο/εισφοροαπαλλαγές, χρεώνοντας εργαζόμενους, μικροεπαγγελματίες και σκληρά φορολογούμενες λαϊκές μάζες.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους/στις εργαζόμενους/ες, που αγωνίζονται για το δικαίωμα στη δουλειά, για την πλήρη καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών τους, τη διατήρηση των θέσεων εργασίας τους, τα εργασιακά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα.

Καλούμε τους εργαζόμενους και το λαό, τα εργατικά σωματεία, όλες τις αγωνιστικές συλλογικότητες να εκφράσουν ενεργά τη συμπαράστασή τους σ΄ αυτόν τον αγώνα. Είναι ώρα πια να χρεοκοπήσουν η ΕΕ, η οικονομική ολιγαρχία, το πολιτικό της προσωπικό και τα φασιστικά τους μαντρόσκυλα, τα ψέματα, η υποκρισία, η εκμετάλλευση και η καταπίεση!

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search