• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Καλλιτεχνικές δημιουργίες για την Παλαιστίνη

November 19, 2023 2125

ΕΛΜΕ Κέρκυρας 

Καλλιτεχνικές δημιουργίες για την Παλαιστίνη

ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ!

 ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗ ΓΑΖΑ

Προεπισκόπηση εικόνας

Η σφαγή στη Γάζα συνεχίζεται και κάθε μέρα που περνάει με ακόμα μεγαλύτερη ένταση! Το κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ, σφυροκοπεί ανελέητα τη Γάζα, από στεριά, αέρα και θάλασσα! Από την ημέρα που ξεκίνησε ο πόλεμος, έχουν σκοτωθεί πάνω από 3500 παιδιά, αφού από τους ανελέητους βομβαρδισμούς του Ισραήλ και με την κάλυψη και στήριξη των αμερικανατοϊκών, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όλων των ελληνικών κυβερνήσεων, έχουν ισοπεδωθεί τα παλαιστινιακά εδάφη. Έχει κοπεί το ρεύμα, το νερό, η προμήθεια καυσίμων και οι επικοινωνίες. Από τους βομβαρδισμούς δε γλυτώνουν ούτε σχολεία, ούτε νοσοκομεία, ούτε προσφυγικοί καταυλισμοί, ούτε τραυματίες και νεογέννητα. Αυτές τις μέρες συντελείται η εξόντωση ενός ολόκληρου λαού!

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Κέρκυρας καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς της Κέρκυρας, να πάρουν σε κάθε σχολείο πολύμορφες πρωτοβουλίες (καλλιτεχνικές, πολιτιστικές, κ.α.) μαζί με τους μαθητές μας, ενάντια στη φρίκη του πολέμου και στο δράμα του παλαιστινιακού λαού. Εκθέσεις ζωγραφικής, happenings, τραγούδια και ποιήματα και ότι άλλο μπορεί να συμβάλλει, στο να αναδειχτεί το ότι οι λαοί είναι αυτοί που πληρώνουν τους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς και ότι ο παλαιστινιακός λαός αγωνίζεται για λευτεριά.

Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας θα πραγματοποιήσει ειδική εκδήλωση, σε μέρα που θα είναι αφιερωμένη στην Ειρήνη και στην αντίσταση του λαού της Παλαιστίνης και στην οποία θα παρουσιαστούν οι δημιουργίες των εκπαιδευτικών και των μαθητών.

Παρακαλούμε να ενημερώνετε την ΕΛΜΕ για τις δημιουργίες σας, ώστε να οργανωθεί η εκδήλωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Βροντοφωνάζουμε Δεν είναι τρομοκράτες οι λαοί που αγωνίζονται για τη ζωή τους!

Τρομοκράτες είναι οι δολοφόνοι των λαών, οι ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, που υποστηρίζουν το Ισραήλ!

Ο λαός έχει τη δύναμη με την πάλη του να βάλει τη σφραγίδα του στις εξελίξεις και να συμβάλλει ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την πραγματική ειρήνη, τη φιλία, την αλληλεγγύη!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search