• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Α. Αλεξάκης: "Ψήφο ανοχής, στην παράταξη «Ενωμένοι για τον Νότο» και τον Βασίλη Χειμαριώτη"

October 12, 2023 183
Ως προοδευτικοί πολίτες του τόπου, πέρα από πολιτικά πιστεύω και ιδεολογίες, επανειλημμένα ταχθήκαμε το προηγούμενο διάστημα, υπέρ της ανάγκης ανασυγκρότησης του προοδευτικού χώρου, προκειμένου να υπηρετηθούν «αποτελεσματικά και με συνέπεια» τα συμφέροντα της Νότιας Κέρκυρας. Δεν υπήρξαν δυστυχώς σημεία σύγκλισης και τελικά συγκρούσθηκαν δυο διαφορετικοί κόσμοι κατά την προεκλογική περίοδο. Ο κόσμος της αλήθειας, της ανιδιοτέλειας, της σκληρής δουλειάς, της προσφοράς και του οράματος για ένα καλύτερο αύριο για την Δημοκρατία και τον τόπο μας, με την σαπίλα της πιο μαύρης έκδοσης ενός διεφθαρμένου, παρωχημένου πελατειακού συστήματος.
Η πρόταση της παράταξης μας δυστυχώς δεν βρήκε την απήχηση που ευελπιστούσαμε στην κοινωνία του Νότου. Την ερχόμενη Κυριακή καλούνται οι δημότες της Νότιας Κέρκυρας να επιλέξουν την νέα δημοτική αρχή, για τα επόμενα πέντε χρόνια. Στην αυτοδιοίκηση υπάρχουν στιγμές που οι αποφάσεις που λαμβάνονται σε μια δεδομένη στιγμή, επηρεάζουν τις ευκαιρίες και την ευημερία ενός τόπου στο μέλλον.
Όπως πολλές φορές επαναλάβαμε προεκλογικά, η αυτοδιοίκηση δεν είναι παιχνίδι αλλά ούτε χόμπι. Η αυτοδιοίκηση επηρεάζει τις ζωές μας - τις ζωές των παιδιών μας και για αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Οι επαναληπτικές λοιπόν εκλογές της Κυριακής, έχουν ιδιαίτερη σημασία. Δεν σηκώνουν επιλογές προσωπικής εμπάθειας ή συμπάθειας, εμμονής και ιδιοτέλειας. Κυρίαρχο χαρακτηριστικό της όποιας επιλογής, οφείλει να είναι αποκλειστικά το καλό του τόπου και των συνδημοτών μας.
 
Η επόμενη πενταετία θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη για την Νότια Κέρκυρα, γιατί οι ανάγκες των ανθρώπων είναι συσσωρευμένες όπως και τα προβλήματα του τόπου. Στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών για την Νότια Κέρκυρα, δίνουμε ψήφο ανοχής, στην παράταξη «Ενωμένοι για τον Νότο» και τον Βασίλη Χειμαριώτη. Σε μια προσπάθεια να αλλάξουν οι συσχετισμοί στην Νότια Κέρκυρα. Χωρίς δεσμεύσεις, ανταλλάγματα και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, με μοναδική απαίτηση τον άμεσο διαχειριστικό έλεγχο για την τετραετία που πέρασε.
Η παράταξη μας ήρθε για να μείνει και δεσμεύτηκε ότι θα υπερασπίζεται τα συμφέροντα των δημοτών και του δήμου με αποφασιστικότητα και καθαρότητα, στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Αρωγοί σε κάθε θετική προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων που ταλανίζουν την Νότια Κέρκυρα, αλλά και αυστηροί επικριτές σε επιλογές που θα θυμίζουν το χθες της οπισθοδρόμησης και της παρακμής.
«Νέα Αρχή για την Νότια Κέρκυρα»
Αλέξανδρος Αλεξάκης - Επικεφαλής
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« November 2023 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search