• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Συμπαράσταση στον Σ.Δ. του 3ου Δ. Σχ. Ηγουμενίτσας και τη συνάδελφο Ρέα Γραμματά

July 05, 2024 643

Κάλεσμα συμπαράστασης στον σύλλογο διδασκόντων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας και τη συνάδελφο Ρέα Γραμματά

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Κέρκυρας, εκφράζει την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή του στο σύλλογο διδασκόντων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας. Οι εκπαιδευτικοί του τις ημέρες αυτές, σύμφωνα με πληροφορίες, κλήθηκαν για κατάθεση στα πλαίσια της προκαταρκτικής έρευνας, η οποία διεξάγεται με αφορμή καταγγελίες γονέων για παιδαγωγική διαχείριση περιστατικού, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό μαθητή.

Είμαστε ως εκπαιδευτικοί ιδιαίτερα ευάλωτοι απέναντι στους γονείς κατά την άσκηση του παιδαγωγικού μας ρόλου, μέσα σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που πηγάζουν από τα οξυμένα κοινωνικά προβλήματα αλλά και τα προβλήματα που συσσωρεύει η αντιεκπαιδευτική πολιτική, τα οποία επηρεάζουν τους μαθητές μας σε όλα τα επίπεδα .

· Στεκόμαστε δίπλα σε κάθε συνάδελφο, που κατά την άσκηση του απαιτητικού παιδαγωγικού ρόλου, που απορρέει από το νόμο, στοχοποιείται και εγκαλείται.

· Στεκόμαστε δίπλα στη δασκάλα των παραπάνω μαθητών και συνδικαλίστρια του ΣΕΠΕ Θεσπρωτίας, Ρέα Γραμματά, η οποία στοχοποιείται από αυτή τη διαδικασία.

· Ζητάμε να σταματήσει σε αυτό το επίπεδο της προκαταρκτικής έρευνας η όλη διαδικασία.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search