• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Τραγωδία στην Κέρκυρα: Πέθανε ο τεχνικός του ΔΕΔΔΗΕ Νίκος Μάνδυλας από ηλεκτροπληξία

June 25, 2024 1152

Τραγωδία στην Κέρκυρα. Έχασε τη ζωή του από Ηλεκτροπληξία που υπέστη ο τεχνικός του ΔΕΔΔΗΕ Νίκος Μάνδυλας  που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και με αίσθηση του καθήκοντος.

Το συνεργείο της ΔΕΗ είχε κληθεί να αντιμετωπίσει βλάβη στο Νησάκι, όπου φορτηγό είχε κόψει καλώδια ηλεκτροδότησης. Κατά την εκτέλεση εργασιών περίπου στις 12.00 ο Ν. Μάνδυλας υπέστη ηλεκτροπληξία. Μμεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Κέρκυρας. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν,  άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο.

Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια διερευνά το ΑΤ Κέρκυρας.

Σε σχετική ανακοίνωση για το εργατικό δυστύχημα, η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΔΕΔΔΗΕ εκφράζουν «ειλικρινή συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση προς την οικογένεια του εκλιπόντος». Βάσει της ίδιας ανακοίνωσης η εταιρία έχει προχωρήσει στη σύσταση Επιτροπής για τη διερεύνηση του δυστυχήματος.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search